Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 141 on Fri Sep 27, 2024 5:43 am |
|
| Punctele karma | |
| | Author | Message |
---|
eraser-rain Admin
Number of posts : 64 Age : 29 Mood : happy Registration date : 2009-01-16
Your Popularity Karma: (5/100) Experienta: (100/100) Activitate: (1/100)
| Subject: Punctele karma Mon Jan 19, 2009 9:00 pm | |
| Dupa cum ati observat sunt si punctele karma pe aicea. well daca doriti ca un anumit user sa primeasca un puct postati aicea. el trebuie sa sune cam asa:
Nume: Yume Deoarece: este o prietene buna
soo nu este greu. aceste puncte karma reprezinta si popularitatea, cu cat mai multe cu atat mai bine. punctele vor fi puse de admini, la sfasitul mesajului acesta va scrie"puncte acordate, ca sa tinem evidenta.
incep eu: am sa acord un punct karma pentru : Yume- caci a fost prima care s-a inscris, si o prietena buna Ero-Flo: my love:X un baiat de treaba, curios..si amuzant Aether.dth- o fata de treaba. Kumiko- o prietena buna, cu care nu vorbesc foarte des..dar insa sper.. mily- da..de cand e asteptam.. Hina- uu si hina e aicea:X da...
Puncte karma acordate
Last edited by eraser-rain on Tue Jan 20, 2009 8:24 am; edited 2 times in total | |
| | | mily Admin
Number of posts : 8 Registration date : 2009-01-19
Your Popularity Karma: (3/100) Experienta: (100/100) Activitate: (0/100)
| Subject: Re: Punctele karma Mon Jan 19, 2009 9:08 pm | |
| Motiv- pt ca este o prietena buna? Wtf...
Chestiile astea nu se iau pe merit? Adica, x-ulescu a facut un bine site-ului, ne-a facut bannerul ala cu 2 hot chicks on a motor-cicle pe care-l asteptam cu totii, hai sa-i dam karma... Si daca x-ulescu nu-i prietenul meu nu-i mai dau, ca doare...
mili mili mili cand imi faci un bine nu te laud? well da..la asta se refera motivul, ca mi-a facut ceva bun. ti-a explicat flo mai bine^.^ | |
| | | Ero-Florin N0.0b Star
Number of posts : 8 Age : 28 Registration date : 2009-01-19
Your Popularity Karma: (4/100) Experienta: (0/100) Activitate: (0/100)
| | | | Shunnn N0.0b Star
Number of posts : 10 Registration date : 2009-01-19
Your Popularity Karma: (4/100) Experienta: (0/100) Activitate: (0/100)
| Subject: Re: Punctele karma Tue Jan 20, 2009 1:38 pm | |
| My turn: 1. Roxa' chan ptr ca a deschis acest forum si e fata de treaba xD 2. Flo, ptr ca e un tip haios ^^ 3.Yume, ptr ca e o fata de treaba
Punctete karma acordate..thx ^.^ | |
| | | Yume Admin
Number of posts : 29 Age : 31 Mood : Ippen,shinde miru? ... Registration date : 2009-01-18
Your Popularity Karma: (4/100) Experienta: (100/100) Activitate: (0/100)
| Subject: Re: Punctele karma Sat Jan 24, 2009 11:21 am | |
| Well sa acord si eu niste puncte karma .Pentru inceput va multumesc pentru punctele acordate,or whatever. Pentru Roxa-chan,en fin eraser.rain.Why?Este simplu este o fata atat de simpatica si foarte de treaba.Stie cum sa se faca placuta si a creat acest forum care este absolut extrem de interesant.Imi place de ea,pentru ca stie sa se ocupe de lucrurile importante.Roxa,tine-o tot asa Pentru Kumik-chan dap Shunn trecuta aici.{Pentru ca imi place de ea cum este ca persoana.Este o fata foarte interesanta si stie sa se faca placuta.Are inspiratie si stie cum sa aborrdeze orice problema.That's the way to go. Pentru Mily,inca un punct karma.Inca nu o cunosc insa este admin aici ca si mine si sunt foarte incantata,sper sa ne cunoastem cat mai bine si sa ne intelegem,sa lucram bine impreuna.Pari foarte de treaba,so that's the way to go Pentru Flo,un punct karma pentru ca desi m-a enervat si a primit ignore de la mine, este un baiat de treaba si foarte glumet.Si un frate pe deasupra so sper sa il scot de la ignore in curand :-s . MOmentan atat Pentru ca nu stiu inca cine mai este inregistrat aici ^^ Puncte karma acordate!! | |
| | | ~Kami~ Moderator
Number of posts : 61 Age : 27 Home : City Mall :>:> Mood : Happy :X:X:X Registration date : 2009-01-25
Your Popularity Karma: (2/100) Experienta: (4/100) Activitate: (2/100)
| Subject: Re: Punctele karma Mon Jan 26, 2009 6:45 am | |
| Doresc sa dau si eu cateva puncte ^_^ 1. Roxa'chan - admina mea fantomista ) pe care o LOVEsc mult :X:X intretii bne un forum thu 2. Kumiko [ Shunn] - ptr ca e ff de treaba si o prietena buna :X:X 3. Yume - fosta mea tusica, pe care o LOVEsc ) 4. Flo - e de treaba, chiar daca injura Atatika ^.^' puncte karma acordata..sarumana>< | |
| | | eraser-rain Admin
Number of posts : 64 Age : 29 Mood : happy Registration date : 2009-01-16
Your Popularity Karma: (5/100) Experienta: (100/100) Activitate: (1/100)
| Subject: Re: Punctele karma Mon Jan 26, 2009 7:52 am | |
| Un punct pentru kami pentru ca si eu o iubesc muult> punct acordat | |
| | | Yume Admin
Number of posts : 29 Age : 31 Mood : Ippen,shinde miru? ... Registration date : 2009-01-18
Your Popularity Karma: (4/100) Experienta: (100/100) Activitate: (0/100)
| Subject: Re: Punctele karma Mon Feb 02, 2009 8:25 pm | |
| As vrea sa acord si eu ceva puncte karma In primul rand pentru Roxa -chan,my daughter.i really love you.So come hug me :hug: Pentru Mily- hi hi hi,presimpt ca ne vom intelege cat de bine posibil Pentru Kami-chan -vad ca aspiri pentru functia de modrator si ai primit-o , felicitarile mele ^^
Cam atat pentru moment
Puncte karma acordate | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Punctele karma | |
| |
| | | | Punctele karma | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |